De laatste voorbereidingen voor de kerstmiddag 2019 zijn in volle gang..

Met nog anderhalve week te gaan, dan is het weer zover, de kerstmiddag van Sportclub Overdinkel.
De trekking van dit spectaculaire gebeuren is om 16.00 uur.
Uiteraard zal er wegens het grote succes van vorig jaar weer “Raad de kerstman” georganiseerd worden en zal de opbrengst te goede komen aan een nog te bepalen doel.

Voorafgaand van al dit spectaculaire gebeuren zal er uiteraard weer lekker een partijtje gevoetbald worden.
Men kan zich hier voor opgeven via de leiders van de elftallen of bij Tim Meijerink. Het partijtje voetballen zal deze middag verzorgd worden door Tim Meijerink en Oebele Mast. Aanvang hiervan zal 14.00 zijn. In de rust staat er weer een versnapering klaar.

Sinds 31 oktober zijn er weer veel vrijwilligers op pad met lijsten met loten!  Koop loten bij 1 van de vele vrijwilligers. De loten kosten € 0,50 ct. per stuk. De opbrengst dit jaar zal ten goede komen aan een nog nader te bepalen doel.

Er zijn weer veel prijzen die je kunt winnen, dit jaar zelfs verhoogd naar 200 stuks door de vele verkoop. Prijzen zoals vleesschotels, vleespakketten, boodschappenmanden, rollades, beenhammen, diverse dranken, waardebonnen, beautypakketten, IJstaarten en talloze andere prijzen.

Wij hopen dat veel mensen zaterdag 21 december aanwezig zullen zijn in het “Grand café” van Sportclub Overdinkel om er een gezellige middag van te maken!

Uiteraard zal er muzikale omlijsting zijn deze middag. Kortom alle ingrediënten voor een gezellige Kerstmiddag bij Sportclub Overdinkel.

Mensen die graag ook een lijst willen hebben om loten te verkopen kunnen zich melden bij Vincent Egberink of Ruud Schoof.

We verwachten weer grote drukte dus kom op tijd naar ons Sportpark. We hopen jullie in grote getale te mogen begroeten!

Een kerstgroet van,
De Kerst commissie