Sportclub Overdinkel zal zaterdag 13 juni het oud papier weer ophalen in Overdinkel. Sportclub Overdinkel begint hiermee om 9.00 uur.

De aanbieders worden vriendelijk verzocht om het papier goed verpakt en op tijd aan de straat te zetten. Tevens wordt het zeer op prijs gesteld dat het papier zoveel mogelijk bij elkaar wordt gezet, bij voorkeur bij de rode tegel om alles zo vroeg mogelijk van straat te kunnen verwijderen.

Het papier kan ook zelf naar het voormalige terrein van ‘’Saksenstal Game’’ aan de hoofdstaat worden gebracht, waar de containers staan opgesteld. Dit laatste is mogelijk tot 12.00 uur.

Denkt u er hierbij wel aan anderhalve meter afstand tot de vrijwilligers van Sportclub Overdinkel en eventuele andere aanwezigen te bewaren.  Na dit tijdstip is er niemand meer aanwezig en kan er geen papier meer worden aangeboden.

Met vriendelijke groet,
Oud papier commissie Sportclub Overdinkel.