WK-Poule 2018

Het is alweer een tijd geleden dat het WK gehouden is en door een onbekende reden is onderstaand bericht destijds niet geplaatst op Facebook. Maar ondanks dat willen wij dit natuurlijk nog steeds met jullie delen.

Zoals elk EK en WK hebben de veteranen van Sportclub Overdinkel ook dit jaar weer een WK-Poule georganiseerd. Dit jaar hebben zei met behulp van een aantal vrijwilligers het aantal van 1019 lijsten verkocht. Wij willen iedereen bedanken die hieraan, op welke manier dan ook een steentje hebben bijgedragen. De uitslag van de WK-Poule 2018 is behoorlijk spannend gebleken. Bovenaan zijn er 3 personen geëindigd met precies het zelfde punten aantal. Zoals zovelen van jullie wel weten moet er op de lijst ook altijd een doelpunten aantal worden ingevuld. Doordat er 3 personen gezamenlijk op de 1e plaatst zijn geeindigd hebben we dus moeten kijken naar het doelpunten aantal. Zie hieronder voor de definitieve uitslag.

Alle prijswinnaars nogmaals van harte gefeliciteerd en hopelijk wordt het over 2 jaar weer zo’n groot succes. En uiteraard gaan wij er dan vanuit dan Nederland weer aanwezig is.

Namens de Veteranen Commissie willen wij iedereen bedanken die op welke manier dan ook geholpen heeft om deze poule weer tot een groot succes te brengen.

Eindstand Naam Punten aantal Doelpunten verschil
11 Evert Krommedijk 67 24