Een week geleden hebben wij een mail ontvangen van een zevental jongens die graag (weer) willen voetballen en of het mogelijk is om samen een compleet elftal te kunnen opzetten.

N.a.v. deze mail hebben we met alle jongens en een afvaardiging van het hoofdbestuur en de technische commissie om tafel gezeten wat nou precies de bedoeling is. Vanaf dat moment is alles in een stroom versnelling gekomen.

Inmiddels is de groep versterkt met een aantal vrienden en zitten ze inmiddels op 13 spelers. Wij kunnen jullie nu dan ook met trots melden dat we dit seizoen toch een 4de elftal hebben op zondagmorgen!

Onder leiding van Herbert Knoll zal dit elftal zondags in de wei komen. De thuiswedstrijden zijn om 11.30 uur. Helaas hebben ze nog geen grensrechter bij dit elftal. Zie de hier onderstaande vacature hiervoor. Wel is Ronnie olde Riekerink bereid gevonden om hun voor trainingsstof te voorzien. Hun trainen 1 keer in de week op woensdagavond, 19.30 uur.

Een shirtsponsor heeft zich inmiddels ook gemeld voor dit team en wel een kameraad van enkele spelers, Daniel Regtop van “Regtop Bouw en Infratechniek”

Dan nu de huidige selectie van dit elftal. Er is nog ruimte voor enkele spelers

1. Mark Jonker ©
  2. Maurice Hengelman
  3. Damion van der Veen
  4. Paul de Ruijter
  5. Ibo Meryamka
  6. Quin Menger
  7. Merlijn olde Riekerink (vanaf 14-09 aanwezig)
  8. Tim Japin
  9. Stijn Dijkstra,
  10. Yoram olde Riekerink. (vanaf 11-2020 aanwezig)
  11. Mike van Dam
  12. Remi Jennie
  13. Daniel Buyum

Leider:                   Herbert Knoll
Trainer:                 Ronnie olde Riekerink
Grensrechter:      Vacature

Omdat het vierde de eerste weken nog niet helemaal compleet is, zullen ze wat extra beroep moeten doen op de andere elftallen. Tenslotte moeten we het ook met zijn allen doen! Gelukkig word hier gehoor aan gegeven.

De eerste training is inmiddels een feit en aanstaande zondag spelen ze de eerste oefenwedstrijd thuis om 10.30 uur tegen een combinatie elftal van Losser en AJC’96.

Een kleine introductie:

Aanvoerder Mark Jonker citeert:

Sportclub Overdinkel 4:
Een team gebouwd van vriendschappen die jaren geleden zijn ontstaan op sportpark ’t Wilpelo. Dit vriendenteam is de nieuwe toevoeging aan het zondag programma van Sportclub Overdinkel. Trainer Ronnie Olde Riekerink samen met leider Herbert Knoll en aanvoerder Mark Jonker staan klaar om er een mooi en sportief seizoen van te maken. De spelers hebben al een tijd niet meer in hun rood-zwarte tenues gestaan maar gaan vol enthousiasme de competitie tegemoet.

Wij wensen Sportclub Overdinkel 4 heel veel voetbalplezier en een mooi seizoen tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Bestuur en Technische commissie Sportclub Overdinkel.