SCHANDALIG, en weer geen woorden voor…..

Naast dat de laatste tijd alle brandblussers het zwaar te verduren hebben gehad. (Glasschade, 1 leeggespoten en deuren ontwricht) waren vandaag enkele deuren en een muur aan de beurt op het sportpark van Sportclub Overdinkel. Deze zijn helaas ondergespoten met graffiti.

Triest aangezien er vele vrijwilligers zorgdragen voor het onderhoud op onze accommodatie. Een groep mensen die normaal wekelijks buiten de coronatijd het park volledig onderhouden.

Maar waar zijn we nu in godsnaam mee bezig?
Gelukkig hebben we bruikbare beelden.

Wij willen de dader of daders dringend verzoeken om uiterlijk voor morgenavond 00:00 uur zich te melden Gebeurd dit niet dan worden de beelden vrijgegeven op de Social media kanalen en aan de politie.

Wij spreken de hoop uit dat diegene die hier verantwoordelijk voor is, zijn spijt heeft en gehoor geeft aan onze oproep.
Je kunt je melden via secretaris@sportcluboverdinkel.nl

Met vriendelijke groet,
Bestuur Sportclub Overdinkel