De veteranen houden weer de  W.K. voetbal poule. De formulieren zijn inmiddels beschikbaar via de veteranen binnen Sportclub Overdinkel.

Helaas is er een drukfout op het invulformulier. Op het invulformulier staat het land Tunesië 2 keer. In poule D en in poule F. In poule F moet Tunesië Kroatië zijn. Graag hier bij het invullen rekening mee houden. Sorry voor dit ongemak. Het verzoek ook aan alle veteranen, die deze formulieren verkopen, dit mededelen aan de kopers van de formulieren.

Tevens wordt er tijdens de wedstrijden van het Nederlands Elftal  een gezellige oranje sfeer georganiseerd in de kantine van Sportclub Overdinkel waarvoor we jullie allen uitnodigen om samen de wedstrijden te komen bekijken.

Schrijf de volgende datums maar alvast in jullie agenda.

Maandag 21 november: 17:00 uur Senegal – Nederland. Kantine geopend vanaf 16:00 uur.
Vrijdag 25 november: 17:00 uur Nederland – Ecuador. Kantine geopend vanaf 16:00 uur.
Dinsdag 29 november: 16:00 uur Nederland – Qatar. Kantine geopend vanaf 15:00 uur.

Met vriendelijke groet.
Bestuur veteranen Sportclub Overdinkel