UITJE VETERANENGROEP DONDERDAGAVOND.

De veteranen van de donderdagavond gingen zaterdag 6 juli jl. voor hun jaarlijkse uitje met de fiets op pad.

Om 13.45 uur was het verzamelen op de parkeerplaats bij Sportclub Overdinkel. Precies op tijd vertrokken de 17 deelnemers. Na 500 meter begonnen de eersten al te klagen over de lange fietstocht. Blijkbaar was de dorst erg groot. Maar goed ze moesten het vol houden.

Na ruim tien kilometer kwamen we aan op Camping- en Freizeitanlage Dreiländersee nabij Gronau. De eerste consumpties, heerlijk bier uit een beugelfles, waren zo verdampt. Vervolgens werden we in vijf groepen verdeeld voor de midgetgolf.

Als winnaar kwam groep 1, bestaande uit Ronald Schipper, Eric Nederlof, Henri Herkink en Harrie Rohrink, uit de bus. Na nog enkele consumpties gingen we richting Overdinkel. Helaas moesten we onze regenpakken, voor zover mee genomen, aantrekken, want het begon hard te regenen. We werden van buiten nat, dus moesten we er voor zorgen dat we ook van binnen goed nat werden. En wonder boven wonder dat is nog gelukt ook.

Op ons eindpunt hadden we nog een kleine wedstrijd doel schieten. De winnaars waren Gerhard ten Veen, Harry Knol en Henk Olde Riekerink. Een heerlijke barbecue vervolmaakte deze middag/avond. Ronald Schipper was weer onze chef kok, dit keer geassisteerd door Erik Hovenier en Eric Nederlof. Het was heel lekker en het was tot laat in de avond heel gezellig.

Er vond nog een prijsuitreiking plaats over beide activiteiten. De  uiteindelijke winnaars waren dezelfde drie als die van het doel schieten. Zij kregen de eerste prijs t.w. de organisatie van ons uitje het volgend jaar. Maar er was nog een andere prijs: EEN GROTE ZAK CHIPS.

Voor de foto’s van dit gebeuren verwijs ik jullie de naar map “Uitje veteranen donderdagavond” onder het tabblad foto’s op de website.

Namens de donderdagavondgroep,
Luck Jonker