Lieve sportvrienden,

Het Coronavirus slaat hard om ons heen, helaas ook bij Sportclub Overdinkel…

Sportclub Overdinkel wil bij deze gelegenheid de mensen bedanken die werkzaam zijn in de zorg. Dank voor jullie inzet. Maar ook de mensen die werkzaam zijn in de vitale sector. Ook willen wij bij de mensen, bedrijven een hart onder de riem steken voor deze onzekere tijden waar wij doorheen moeten.

Hoe lang duurt het nog en wat zijn de financiële consequenties voor Sportclub Overdinkel? Uiteraard moeten wij met elkaar de schouders onder deze problematiek zetten. Luisteren naar wat de overheid ons opdraagt. De overheid word geïnformeerd door de wetenschap en daar ligt de kennis. De acties die de overheid moet nemen zijn hard maar onvermijdelijk en de gevolgen en impact hiervan zijn aanzienlijk.

De maatregelen komen hard aan, voor ons als mens, zeker ook het bedrijfsleven maar ook de sport word hard geraakt. Laten we ons houden aan de maatregelen. Maak het elkaar niet nog onnodig moeilijker. Daar staan wij nu zeker niet op te wachten.

Sportclub Overdinkel ontkomt ook niet aan de gevolgen. Sportief, maatschappelijk maar ook financieel trekt het een diepe spoor.

Tot minimaal 1 juni is het stil op ons sportpark, geen voetbal en geen activiteiten……hoe onwerkelijk in deze tijd van het jaar. Nu zou er volop gevoetbald moeten worden.

Alle activiteiten die bij Sportclub Overdinkel gepland stonden t/m 1 juni zijn gecanceld of worden verplaatst.
Activiteiten zoals de tulpweek, het jeugdtoernooi, de buitengewone ledenvergadering, de bevrijdingswedstrijd van de gemeente Losser dat bij ons zou worden gehouden en natuurlijk de seizoen ’s afsluiting voor de elftallen. Het is helaas niet anders..

Maar wat gebeurd er na 1 juni? Een groot vraagteken voor ons allemaal. Komt er misschien ook nog een Lock-down?

We zouden graag willen dat de wereld er nu anders uit zou zien. Gezonde mensen, vreugde, sport, zekerheid, werken, ontwikkelen maar helaas als wij onze ogen openen zien wij toch de realiteit en die is momenteel anders.

Lieve sportvrienden, alleen met elkaar, samen kunnen wij dit oppakken. We hopen dat het “normale” leven weer snel op gang komt. Dat wij weer kunnen genieten van een lekkere pot voetbal. En dat wij lekker kunnen juichen of zelfs mopperen.

Dat we weer kunnen proosten op de toekomst.

‘Gebruik je gezonde verstand, let op elkaar, zorg voor elkaar’

Met een sportieve groet,
Bestuur Sportclub Overdinkel