Helaas komt Sportclub Overdinkel er al een lange tijd ook niet meer onderuit, gebrek aan vrijwilligers..
Mede hierdoor is de vacaturebank van Sportclub Overdinkel nu ook online te vinden!!

De vacaturebank is te bereiken via onze website. Zie hiervoor onze homepage www.sportcluboverdinkel.nl

Naast dat de vacaturebank online te bereiken is zullen de vacatures ook in de hal van onze kantine, aan het publicatiebord zichtbaar zijn. Alle vacatures die bekend zijn zullen daar ook opgehangen worden.

Heeft u vragen over een vacature? Schroom niet om 1 van de vele commissieleden aan te spreken op een vacature of te reageren via het emailadres wat er aangegeven is op de desbetreffende vacature.

De vacaturebank is nog niet volledig up-to-date, dit zal in aankomende dagen/weken steeds verder aangevuld worden. Aan alle diverse commissies dan ook de vraag om eventuele vacatures door te geven en wel via het emailadres: secretaris@sportcluboverdinkel.nl.

Samen moeten we de club draaiende houden en daarvoor zijn vele vrijwilligers voor nodig.

Wil je graag je steentje bijdragen, maar in tijd een beperkende factor zien of niet weten wat u voor ons kunt betekenen.
Ook dan komen we graag met je in contact om deeltijd mogelijkheden te bespreken!

Vele handen maken namelijk licht werk!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Sportclub Overdinkel.