De eerste uitverkoop was een redelijk groot succes!

We hebben nog niet alles verkocht dus doen we volgende week zaterdag 11 April nog een inloop voor de leden.
Dit keer van 10 tot 11 uur. Help je club en neem wat over voor een scherpe prijs. Zie de diverse foto’s wat er nog zoal is.

Daarnaast kun je het nu ook bestellen! En wordt het gratis thuis afgeleverd. Voor iedereen de Club een warm hart toe draagt.
Dit natuurlijk ook om de oudere leden de kans te geven om wat te kopen van de club.
Betalen kan het liefst via een Tikkie maar in de kantine kan het  bij ophalen ook gepind worden. Mocht men dit niet kunnen overleg het vooraf even.
Dus mocht je het bier ophebben, we hebben nog ten overvloede, en nog tot Augustus houdbaar.

Mocht je het thuis op hebben denk dan aan het belang van de club en stuur een mail naar secretaris@sportcluboverdinkel.nl
Een Whatsapp bericht mag ook, graag dan naar 0615025478.

Hieronder nogmaals de prijslijst.

Prijslijst:
Krat 24 flessen Grolsch Pilsner –> € 15,- inclusief statiegeld. (houdbaarheidsdatum is tot Augustus 2020)
*** Meerdere kratten mogelijk en alleen voor het bier geldt dat dit thuisbezorgd kan worden.

Doos 24 flesjes AA drink — > € 12,00
Doos 12 flesjes AA sportwater –> € 6,00
1 Krat Fristi –> € 16,-
14 flesjes Chocomel: –> € 8,-
1 Krat Appelsap –> € 20,-
Set 6 flesjes Grolsch Weizen –> € 5,00
Set 6 flesjes Grolsch Radler 0% –> € 4,00
Set 6 flesjes Grolsch Radler 2% –> € 4,00
Set 12 flesjes Barleduc –> € 5,00
1x Tree Passoa € 20,- (12 stuks) nog lang houdbaar. 09-2020
1x Doos Cola Bacardi € 40,- (24 stuks) nog lang houdbaar. 09-2020

Diverse snoepwaren: € 0,50 per stuk.

(Prijzen zijn inclusief statiegeld en BTW)

Mocht je geïnteresseerd zijn hou dan aanstaande zaterdag alstublieft de regels t.a.v. Corona in acht.
Er zal een looproute zijn (voorkant ingang, via de keuken de uitgang) en maximaal 1 persoon tegelijk naar binnen. Buiten zal duidelijk de 1,5 meter lijnen aangegeven worden. U krijgt een “Tikkie” of kunt in de kantine pinnen voor de betaling van de artikelen.

Heeft u eventueel vragen dan kunt u deze sturen naar secretaris@sportcluboverdinkel.nl