Voor morgen, zondag 28 november, gaan alle geplande en nog niet afgelaste wedstrijden thuis of uit gewoon door.

Door de week zal de kantine vanaf komende week niet meer open zijn en zoals de regels nu zijn zal de kantine op de zaterdagen en zondagen uiterlijk 17:00 uur sluiten mits er die dag wedstrijden zijn.

Hierbij uiteraard de regels in acht nemende van de Rijksoverheid. Men dient bij betreding van de kantine een coronatoegangsbewijs met identiteitsbewijs te kunnen laten zien. Ook het houden van 1,5 meter afstand, een vaste zitplaats en het dragen van een mondkapje bij betreding van de kantine en bij verplaatsing in de kantine, bijvoorbeeld bij toiletbezoek, is een verplichting. Wij verzoeken dan ook iedereen die de kantine betreed om een mondkapje te dragen.

Totaal niet gastvrij wat wij nastreven maar ook Sportclub Overdinkel moet alle noodzakelijke inspanningen doen om Covid-19/ Corona te voorkomen. Uiteraard willen we het voor een ieder zo eenvoudig en zo gastvrij mogelijk maken.

Maak het de beveiligers en onze vrijwilligers niet lastig en laat bij betreding van de kantine gelijk je coronatoegangsbewijs zien.

De KNVB heeft aangegeven dat zij in de loop van komende week na overleg met de Rijksoverheid met een standpunt komen waar wij ons als Sportclub Overdinkel ook bij zullen aansluiten.

Trainingen op ons sportcomplex na 17:00 uur zijn zoals de regels nu zijn vanaf komende week niet meer toegestaan.

Wij hopen op uw begrip en hopelijk helpt u ons mee dit te realiseren.

Voor de volledige maatregels klik hier. Voor een volledig overzicht klik hier.

Laten we met elkaar druk zijn en energie steken in het naleven van de maatregelen i.p.v. druk zijn met het omzeilen van de maatregelen.

‘Gebruik je gezonde verstand, let op elkaar, zorg voor elkaar’

Bestuur van Sportclub Overdinkel.