Beste leden, bezoekers Sportclub Overdinkel,

As zaterdag 25 september gaan de nieuwe maatregelen in m.b.t. corona. Enerzijds gaat Nederland verder open en word er versoepeld. Anderzijds krijgen wij te maken met impopulaire maatregelen.

Verenigingen hebben geen keus hierin en moeten deze maatregelen naleven. Sportclub Overdinkel dus ook en als bestuur worden wij geacht hierop te acteren.

Heel kort samengevat betekenen de maatregelen dat mensen die niet gevaccineerd zijn of geen negatieve test kunnen aantonen niet in de kantine mogen zitten of verblijven.

Wel mogen deze mensen eten en drinken ophalen maar moeten daarna ook gelijk naar buiten. Totaal niet gastvrij wat wij nastreven maar ook Sportclub Overdinkel moet alle noodzakelijke inspanningen doen om Covid-19/ Corona te voorkomen. Uiteraard willen we het voor een ieder zo eenvoudig en zo gastvrij mogelijk maken.

Wij hopen op uw begrip en hopelijk helpt u ons mee dit te realiseren. Bent u wel gevaccineerd, zorg dat u uw vaccinatie bewijs bij u hebt en zo niet een recente negatieve PCR test.

Voor de volledige maatregels klik hier.

Laten we met elkaar druk zijn en energie steken in het naleven van de maatregelen i.p.v. druk zijn met het omzeilen van de maatregelen.

‘Gebruik je gezonde verstand, let op elkaar, zorg voor elkaar’

Bestuur van Sportclub Overdinkel.