Beste leden van Sportclub Overdinkel,

Het bestuur van Sportclub Overdinkel heeft kennisgenomen van de nieuwe coronamaatregelen op het sportbeleid, welke op vrijdag 12 november om 19:00 uur tijdens de persconferentie werd meegedeeld.

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende nieuwe maatregelen (bron: KNVB)

• Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen.
  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
  • In de kantine is een CTB (coronatoegangsbewijs) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
  • Vaste zitplaatsen zijn verplicht in de kantine.
  • Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.
  • De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.
  • De situatie wordt op vrijdag 3 december opnieuw beoordeeld. Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Wederom krijgen wij dus te maken met impopulaire maatregelen.

Verenigingen hebben geen keus hierin en moeten deze maatregelen naleven. Sportclub Overdinkel dus ook en als bestuur worden wij geacht hierop te acteren.

Totaal niet gastvrij wat wij nastreven maar ook Sportclub Overdinkel moet alle noodzakelijke inspanningen doen om Covid-19/ Corona te voorkomen. Uiteraard willen we het voor een ieder zo eenvoudig en zo gastvrij mogelijk maken.

Wij hopen op uw begrip en hopelijk helpt u ons mee dit te realiseren.

Voor de volledige maatregels klik hier. Voor een volledig overzicht klik hier.

Laten we met elkaar druk zijn en energie steken in het naleven van de maatregelen i.p.v. druk zijn met het omzeilen van de maatregelen.

‘Gebruik je gezonde verstand, let op elkaar, zorg voor elkaar’

Bestuur van Sportclub Overdinkel.