Beste sportvrienden,

Gisterenavond hebben we allemaal gehoord van onze premier Rutte dat de sport tot 28 april niet mag plaatsvinden. Sterker nog de KNVB heeft het voetbalseizoen beëindigd. Als voetbal “dieren” voelt het verschrikkelijk. Maar samen vechten tegen Corona is ons gezamenlijke doel. Het moet stoppen.

Bij deze willen wij een oproep doen aan onze leden. Het seizoen stopt veel te vroeg en dat heeft op veel fronten zijn consequenties. 1 van de consequenties van Sportclub Overdinkel is dat producten vanuit de kantine tegen de einddatum gaat lopen of over datum gaan als wij niets ondernemen.

As zaterdag houden wij van 10:00 uur tot 12:00 uur een uitverkoop in de kantine.
Tegen een gereduceerd tarief verkopen wij de vele frisdranken, sportdranken en diverse bierartikelen. Zie de prijslijst hieronder.
HELP SPORTCLUB OVERDINKEL!! OP = OP, maar hou ook rekening met andere leden!

Mocht je geïnteresseerd zijn hou dan aanstaande zaterdag alstublieft de regels t.a.v. Corona in acht.
Er zal een looproute zijn (voorkant ingang, via de keuken de uitgang) en maximaal 1 persoon tegelijk naar binnen. Buiten zal duidelijk de 1,5 meter lijnen aangegeven worden. U krijgt een “Tikkie” voor de betaling van de artikelen.

Heeft u eventueel vragen dan kunt u deze sturen naar secretaris@sportcluboverdinkel.nl

Prijslijst:
Krat 24 flessen Grolsch Pilsner –> € 15,- (houdbaarheidsdatum is tot Augustus 2020)
*** Meerdere kratten mogelijk en alleen voor het bier geldt dat dit thuisbezorgd kan worden.
Mailen kan dan naar secretaris@sportcluboverdinkel.nl.

Krat 12 flessen Cola –> € 10,00
Krat 12 flessen Cola Zero –> € 10,00
Krat 12 flessen Fanta –> € 10,00
Doos 24 flesjes AA drink — > € 12,00