Bedankt allemaal!

Ook Sportclub Overdinkel heeft meegedaan aan Rabo Clubsupport en heeft het mooie bedrag van € 842,91 opgehaald.

Een prachtig bedrag. Zeker in deze tijd, waarbij de kantine gesloten is en we als club daaruit dus geen inkomsten hebben. Via deze weg willen wij alle stemmers maar natuurlijk ook de Rabobank enorm bedanken!

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Alleen leden van de Rabobank konden stemmen en blijkbaar heeft een grote groep voor Sportclub Overdinkel gekozen!

Deel dit bericht op Facebook met de tag #ClubsupportTwenteAchterhoek en dan maken we kans op nog eens € 250,- ! 💪🏼