Beste vrijwilliger van Sportclub Overdinkel,

Het voetbal kan niet bestaan zonder onze talloze vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor hun vereniging, voor het voetbal. Schitterende acties op het veld krijgen vaak veel aandacht, maar het werk dat alle vrijwilligers verzetten om die acties mogelijk te maken helaas niet.

Vrijwilligers bedankt!

Aan alle accommodatie-beheerders, barmannen en -vrouwen, bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, terreinknechten, toernooicoördinatoren, trainers, verzorgers, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers die ik nu vergeten ben, bedankt voor jullie inzet!

Om jullie te willen bedanken willen wij u en uw partner uitnodigen op ons jaarlijkse vrijwilligersfeest op zaterdag 25 juni, aanvang 20.00 uur.

Wilt u ons voor zondag 19 Juni willen laten weten of u en eventueel uw partner op deze gezellige avond wel of niet aanwezig zullen zijn?

U kunt dit doorgeven door een e-mail te sturen naar secretaris@sportcluboverdinkel.nl

Afgelopen week hebben alle vrijwilligers van Sportclub Overdinkel deze uitnodiging ook mogen ontvangen via hun emailadres. Mocht men deze uitnodiging niet ontvangen hebben controleer uw ongewenste mail of deze mail daar terecht is gekomen. Heeft u geen emailadres of dit emailadres is niet bij ons bekend, geef het ons deze even door. Zo houden we ons ledenbestand up-to-date.

We hopen zoveel mogelijk vrijwilligers te mogen begroeten.
Bestuur Sportclub Overdinkel.