Na twee jaren van afwezigheid zal er dit jaar weer een Tulpweek georganiseerd gaan worden!!!

De Tulpweekcommissie is weer druk doende om alle voorbereidingen te treffen voor een aantal dagen vol plezier en spelvreugde. De Tulpweek 2022 gaat plaatsvinden op donderdag 28 april en vrijdag 29 april. Houd deze dagen dus alvast vrij in jullie agenda!

Anders dan andere jaren zal er dit jaar geen sponsorloop worden georganiseerd voorafgaand aan de Tulpweek. Twee jaar geleden kon er wel een sponsorloop georganiseerd worden, maar kon de Tulpweek zelf helaas niet doorgaan. We zullen de opbrengsten van destijds nu gaan inzetten waardoor een nieuwe sponsorloop dit jaar geen noodzaak is.

Ook dit jaar zullen deze dagen in het teken staan van de nodige voetbal-, sport- en spelactiviteiten. Onderdelen als de buikschuifbaan, eiervangen en de stroombaan zullen natuurlijk niet ontbreken! Daarnaast wordt er bij het penaltyschieten vanzelfsprekend ook weer gestreden om de felbegeerde bokalen.

Gedurende deze dagen kunnen we natuurlijk heel goed wat extra handjes gebruiken. Dikke kans dat u op korte termijn wordt benaderd door één van de commissieleden met de vraag om als vrijwilliger te ondersteunen tijdens De Tulpweek. Mocht u niet benadert worden en toch willen helpen, dan kunt u zich ook opgeven via de Facebookpagina van de Tulpweek.

Verdere informatie zal worden gedeeld via de website van Sportclub Overdinkel, via de SCOre en via
onze Facebookpagina “Tulpweek SCO”.

Hopelijk tot dan allemaal!

De Tulpweekcommissie.