Tulpweek 2019

We zijn al weer hartstikke druk bezig met de voorbereidingen voor de Tulpweek 2019. Deze staat voor 2019 gepland op donderdag 2 mei en vrijdag 3 mei. Hou deze dagen dus alvast vrij in je agenda.

En belangrijk onderdeel in de voorbereiding voor de Tulpweek is de Sponsorloop. Voor dit jaar hebben we fantastische prijzen voor de individuele winnaars. Dit jaar nieuw is de prijs voor het team dat het meeste geld binnen haalt!

Als je team de meeste opbrengst binnenhaalt, dan krijgen jullie er een rondleiding in het Polman Voetbal Stadion van Heracles in Almelo. Hoe gaaf is dat!?

Voor de individuele winnaars zijn er 1x 2 vrijkaarten voor een wedstrijd bij FC Twente en 1x 2 vrijkaarten voor een wedstrijd bij Heracles te winnen.

Genoeg reden dus om je beste beentje voor te zetten.

Verdere informatie zal worden gedeeld via de SCOre en via de facebookpagina van de Tulpweek.