Beste leden van Sportclub Overdinkel,

Onze sponsoren zijn van essentieel belang voor onze vereniging.
Zonder hun steun kunnen we niet bestaan, het zijn uitdagende tijden voor ons als vereniging maar ook zeker voor onze sponsoren. Wij willen dan ook juist nu wat terug doen.

Zouden jullie ons willen helpen en onze sponsoren laten merken dat sponsoring van onze club echt partnership is ? Kies als je de keuze hebt voor één van onze sponsoren. Namens onze sponsoren en dus ook namens de club: bedankt voor je hulp.

Heb je zelf een bedrijf en kun je ook wel wat hulp gebruiken, neem dan contact op met 1 van de leden van de sponsorcommissie of via het emailadres: sponsorcommissie@sportcluboverdinkel.nl

We helpen als club ook onze leden die nog geen sponsor zijn. Uiteraard hopen we er zo met zijn allen goed uit te komen zodat we elkaar nog jaren kunnen steunen.

Een goed idee?

Heb je een goed idee om onze club of onze sponsoren te helpen om deze “crisis” door te komen, laat het dan weten!

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie Sportclub Overdinkel.