Stand van zaken TC:       Trainers en Coördinatoren Seizoen 2019-2020:

Beste sportvrienden,

Het seizoen 2019/2020 staat op het punt om te beginnen en de vakanties beginnen alweer op zijn eind te raken.
Binnen Sportclub Overdinkel heeft de TC deze laatste maanden niet stil gezeten en hebben we waar mogelijk alle teams van trainers en leiders kunnen voorzien.

Ook hebben we dit jaar voor elk leeftijdscategorie weer een coördinator aangesteld.
We hebben nog enkele leiders en enkele coördinatoren bij sommige elftallen/leeftijdsgroepen.
Zie hiervoor ook het overzicht wat er nog vacant is. Daarnaast zijn de trainingstijden ook opgenomen in dit schema.

Mocht iemand zich hiervoor geroepen voelen, graag je dan melden bij Melvin de Wagt, je kunt ook een mail sturen naar tc@sportcluboverdinkel.nl

En helaas ontkomen wij er ook niet aan. Een schrijnend te kort aan scheidsrechters.
Zonder scheidsrechters is er geen mogelijkheid om te voetballen. Wij zijn dus ook over de gehele breedte op zoek naar scheidsrechters.

Daarnaast is de vacature scheidsrechter coördinator nog vacant.
Mocht je interesse hebben om scheidsrechter te worden of ambieer je de functie van scheidsrechters coördinator meld je dan hiervoor aan bij de Bert Jansink via het emailadres: jansink60@hotmail.com

Namens de Technische commissie,
Melvin de Wagt