Nadat de jongens van JO19 onlangs hadden verloren bij SV Enter , leken de kansen verkeken. Ze hadden het helaas niet meer in eigen hand . Vorige week werd er met 4-2 thuis wel gewonnen van koploper Quick ’20.

Hierdoor kon het JO19-1 team van Sportclub Overdinkel alleen nog kampioen worden bij een nederlaag van Quick’20. Uiteraard moesten ze dan zelf wel in Lonneker winnen bij LSV.

Tijdens de rust werd duidelijk dat Quick’20 met 0-2 achterstond in Enter. Sportclub Overdinkel stond op dat moment met 0-1 voor. Uiteindelijk verloor Quick’20 met 0-4 bij Enter. Sportclub Overdinkel won wel, met 2-3 waardoor het kampioenschap een feit is!

Spelers : Joey Kruishaar, Twan Gervink , Pim Nijenhuis , Stef Bovenius , Siem Wolkorte , Burak Karabulut , Yoïn Smits , Sven Elshof , Raffael Schipper , Hidde Kalter , Loek Bruins , Stijn Egberink , Siem Weggen , Jarno Kortink , Jeffrey Pleijsier. Staf: Dennis Smits , Timo van Gils , Sieb Kalter Aron Hassing en Cander Breukers.

Een beetje onverwacht dus , maar de feestvreugde was er niet minder om. Na een warm onthaal in de kantine zijn de boys van JO19-1 gisteren gehuldigd voorafgaand aan de wedstrijd van Sportclub Overdinkel 1 door voorzitter Eric Nederlof . Hij reikte de schaal uit aan de aanvoerder van JO19-1.

Een top seizoen en een prima prestatie . Sportclub Overdinkel JO19-1 kampioen 1e klasse!