Sportclub Overdinkel JO15-1 is kampioen geworden in de 1e klasse.

Op de laatste speeldag van de competitie waren er nog 4 kandidaten in de race . Sportclub stond in punten gedeeld op de eerste plaats samen met Quick 20 uit Oldenzaal. Waarbij Quick een beter doelsaldo (+4) had.

Quick had echter een lastige derby op het programma staan tegen stadsgenoot Berghuizen. Deze wedstrijd eindigde in 3-3 , waardoor Sportclub Overdinkel bij winst kampioen zou zijn .

Sportclub versloeg daarop met 2-0 het elftal van de Esch uit Oldenzaal, waarop het kampioenschap in de 1e klasse een feit was en de kampioensschaal in ontvangst kon nemen.

Spelers en staf, PROFICIAT!

Op de foto staand van links naar rechts : Stijn Egberink, Lasse Elshof , Ian kerkhof, Loek Bruins, Marcel Bovenius , Siem Wolkorte , Pim Nijenhuis, Twan Gervink, Cander Breukers , Aron Hassing . Zittend van links naar rechts , Dennis Smits , Stef Bovenius , Luke Ouwersloot , Yoïn Smits, Mike van Waardenburg, Joey Kruishaar, Ozermet Erdem