Naast dat de oefenwedstrijden voor het regiotoernooi bekend zijn en het wedstrijdschema van de beker, heeft de KNVB nu het speelschema voor het aankomende seizoen vrijgegeven.

Aanstaande vrijdag zal het regiotoernooi bij KVV Losser weer plaatsvinden. Dit keer mag er weer publiek aanwezig zijn.
Het bekertoernooi zal volgende week zondag 05 september starten met een thuiswedstrijd tegen Avanti Wilskracht.

De competitie begint op zondag 26 september met een uitwedstrijd tegen La Premiere AVC. Daaropvolgend spelen ze op zondag 03 oktober de eerste thuiswedstrijd tegen De Tubanters 1897.

Een pittige start waarbij de spelers scherp moeten zijn om goed uit de startblokken te komen.

Wij wensen Tim en zijn mannen veel succes dit seizoen en we hopen dat we veel supporters mogen begroeten op ons sportcomplex!

Zie hieronder het volledige wedstrijdschema van seizoen 2021-2022.

U kunt deze ook downloaden en eventueel uitprinten. Klik dan hier.