Het wedstrijdschema voor het aankomende seizoen is inmiddels bekendgemaakt door de KNVB.

De mannen van Tim zullen dit seizoen op 22 september beginnen met een uitwedstrijd naar promovendus UD Weerselo.
Een oude bekende voor Sportclub Overdinkel.

Daaropvolgend spelen ze op 29 september de eerste thuiswedstrijd tegen Delden, die we nog kennen van de afgelopen nacompetitie.
Een pittige start waarbij de spelers scherp moeten zijn om goed uit de startblokken te komen.

Voordat de competitie zal starten volgt er eerst nog een oefenwedstrijd en het bekerprogramma en wel op de volgende data ’s:

Oefenwedstrijd 2019-2020

Deze wedstrijd is verplaatst naar de Lutte i.v.m. er nog onderhoudswerkzaamheden zijn aan de velden van Sportclub Overdinkel.

Bekerprogramma 2019-2020

Hieronder ziet u het complete wedstrijdschema van seizoen 2019-2020.

Wij wensen Tim en zijn mannen veel succes dit seizoen en we hopen dat we veel supporters mogen begroeten op ons sportcomplex!