Wat een geweldige actie van 1 van onze hoofdsponsors Plus Bellers!

Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je als klant bij Plus Bellers een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten.

Een sponsorpunt is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je vanaf zondag 5 september online activeren op de actiesite. Van voetbalclub tot breiclub, jij mag het zeggen. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw club!

Spaar Sportclub Overdinkel gezond bij Plus Bellers!

Ook Sportclub Overdinkel doet mee aan deze geweldige actie. Wij hopen op vele sponsorpunten.

Bent u niet in de gelegenheid uw voucher zelf digitaal te verzilveren en wilt u deze toch aan Sportclub Overdinkel schenken? Dan kunt u uw vouchers deponeren in onze brievenbus bij de ingang van ons Sportpark.

Ook kunt u de vouchers bewaren en opsparen, we komen deze graag bij u thuis ophalen. Stuur voor het ophalen een mail naar plusactie@sportcluboverdinkel.nl. Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook via 0615025478.

Wij zullen de ingeleverde coupons dan voor u verzilveren!

De opbrengst:

Sportclub Overdinkel heeft besloten om met de opbrengst van deze geweldige actie, gezonde voetbaldagen en activiteiten te organiseren t.b.v. de gehele jeugd van Overdinkel. Leden maar ook niet leden van Sportclub Overdinkel. Na deze bijzondere tijd kan de gehele jeugd van Overdinkel goed wat vertier en gezonde beweging gebruiken.

Voor meer informatie en uitleg over deze geweldige actie klik dan hier.

Spaar Sportclub Overdinkel dus gezond met jouw sponsorpunten, alvast bedankt voor uw bijdrage!