Tijdens de herfstvakantie is er een voetbaldag bij Sportclub Overdinkel en wel op dinsdag 22 Oktober
Tijdens deze dag maak je in de ochtend kennis met de warming-up vormen van Skills2Score: loop- en/of voetbalcoördinatie. Vervolgens gaan de deelnemers trainen en is er veel aandacht voor het uitvoeren van (je) skills! Van 12:00 – 13:00 uur staat er een lunch op het programma, beschikbaar gesteld door Skill2Score. Tijdens de middagsessie staan  er verschillende partijvormen op het programma.

Battledag
De naam zegt het al: Een dag vol ‘battles’! 
Partijtjes, partijtjes en nog een partijtjes…….. Zowel 1vs1, 2vs2 als overtalsituaties komen veelal aan bod. Accenten als omschakelen, duelleren en scoren staan tijdens deze battledag centraal. Van 12:00 – 13:00 uur een lunch, beschikbaar gesteld door Skills2Score. In de middag worden de battles uitgebreid richting partijvormen!

”Het programma”
09.30 uur: aanmelden
10.00 uur: warming-up
10.30 uur: training/battle’s
12.00 uur: lunch
13.00 uur: partijspelen/battle’s 
15.30 uur: afsluiting in de kantine

Tijdens deze (voetbal) dagen houdt Skills2Score rekening met leeftijden en niveaus, zodat elke deelnemer op zijn/haar eigen niveau traint. De trainingen worden verzorgd door deskundige trainers. Trainers gaan dus met jou aan de slag om jou de allernieuwste trucjes en skills aan te leren. Naast dat elke deelnemer op zijn/haar niveau traint, is er veel oog voor de individuele aandacht en persoonlijke benadering.

Stije Bijvank
_45R3706

Kosten

De kosten voor een (voetbal) dag bedragen slechts € 20,- per persoon (actiecode contant voor contante betaling op de dag zelf).

Wat krijg je er allemaal voor terug?
– Voetbaltraining onder leiding van deskundige trainers.
– Een gezonde en lekkere lunch.
– Een leuk aandenken.
– Prijzen voor de winnaars.

Inschrijven
Wanneer de inschrijving open gaat, wordt dat vermeld op deze site. Kijk ook op deze pagina voor de laatste update’s omtrent aanmeldingen.

Inschrijving vindt plaatst op volgorde van binnenkomst, daarbij is VOL=VOL.
Maximum aantal deelnemers per voetbaldag: 64 deelnemers.

Overige informatie
Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalvereniging, iedereen is bij ons welkom! Het maakt dan ook niet uit in welk team of bij welke club je speelt. Kinderen van 5 tot en met 14 jaar kunnen zich aanmelden voor dit evenement.