Seizoensafsluiting seniorenelftallen op zondag 19 Mei:

Het einde van dit seizoen nadert.

Elk jaar een goede reden om als elftal na de laatste wedstrijd nog even bij elkaar te zitten om het seizoen af te sluiten door een gezellig samenzijn met partner.

Vorig seizoen hebben enkele elftallen de koppen bij elkaar gestoken en besloten om dit eens gezamenlijk te doen. Samen kun je namelijk meer.

Vanwege het grote succes van vorig jaar is er besloten om dit nu breder te trekken en dit voor alle seniorenelftallen te organiseren.

Naast alle elftallen is dit jaar het eindfeest ook voor 25+/30+/35+ teams en de veteranengroep die donderdagavond nog trainen.

Een afvaardiging van alle teams zijn in samenwerking met het bestuur bezig om dit te realiseren.

Op zondag 19 Mei, tijdens de laatste thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen de Tubanters zal het eindfeest plaatsvinden.

Lijkt het je als speler leuk om er bij te zijn? Dan kun je je opgeven bij het aanspreekpunt van jouw team. Graag voor 10 Mei opgeven i.v.m. het buffet.

Kosten zijn € 10,- per persoon i.v.m. het buffet. Geef even aan of je met of zonder partner komt.

Uiteraard zijn alle andere leden ook van harte welkom om na de laatste thuiswedstrijd van het eerste aan te sluiten voor een gezellig samenzijn en mee te genieten van de Livemuziek.

Voor meer informatie verwijs wij jullie naar bijgesloten flyer!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Sportclub Overdinkel