TVO Beckum – Sportclub Overdinkel: 3-2

2-1: Speler TVO.
3-1: Speler TVO.
3-2: Sven Regtop.

Geen grootse wedstrijd waar misschien wel meer in had gezeten, helaas moesten Joeri en Cander tijdens de warming-up geblesseerd afhaken.

Daarnaast was Jesse nog geblesseerd en was Darren nog niet wedstrijdfit om te starten.

Wel feliciteren we TVO met hun kampioenschap! Als je na 24 wedstrijden de meeste punten hebt ben je de terechte kampioen.

Het wedstrijdverslag volgt nog van via de staf van Tim.

Hoe nu verder, welke periode hebben we? Tegen wie moeten we?

Na veel gespeculeer ziet het programma er nu als volg uit:

Sportclub Overdinkel eindigt als derde in de ranglijst en heeft dus de vervangende periode van TVO over (2de periode).

AANSTAANDE DONDERDAG, met hemelvaart moet ons eerste elftal om 14.00 thuis aantreden in de eerste ronde de nummer 4 van klasse 4A.

Dit is SV. DELDEN geworden.

Geen uit en thuiswedstrijd maar 1 ontmoeting.

Mochten de mannen van Tim deze wedstrijd winnen spelen ze aanstaande zondag in de tweede ronde UIT tegen UDI, de nummer 2 uit onze eigen klasse.

Bij winst zal de beslissende derde ronde, de laatste ronde voor promotie op Tweede Pinksterdag gespeeld worden op neutraal terrein tegen de winnaar van GWVV of HC’03.

Maar klopt dit allemaal?

Er is veel commotie bij het promotie/degradatieprogramma, klopt het allemaal wel bij de KNVB?

Citaat:

Bij voetbalclubs in de vierde klasse in de provincie Gelderland is grote verwarring ontstaan over een nacompetitieschema. De KNVB publiceerde zondagavond ineens een geheel ander schema op de site voetbal.nl. ,,Het is me een volslagen raadsel.’’

,,Wij dachten dat we uit tegen SC Overdinkel zouden moeten spelen”, zegt Raimond Smit van de de Achterhoekse voetbalclub AD’69 uit Aalten vlakbij de Duitse grens. ,,Dat hebben we gezien op het schema van de KNVB op haar website. Maar nu zien we ineens op voetbal.nl dat we op donderdag thuis tegen Krayenhoff uit Nijmegen moeten voetballen.

We houden voor nu het schema van de KNVB aan en hopen dat veel leden onze jongens aanstaande donderdag onze jongens komen aanmoedigen!

Tot dan allemaal!