Zoal menigeen weet werkte het oude drainagesysteem onder de 3 wedstrijdvelden van Sportclub Overdinkel niet meer naar behoren. Uit diverse testen die in 2019 zijn gedaan bleken veld 1, 2 en 3 aan vervanging toe te zijn.

Nu er in de “buitengewone algemene ledenvergadering” besloten is om niet voor kunstgras te gaan, zal veld 2 voor aankomend seizoen ook volledig vervangen worden. Dus ook een compleet nieuw drainagesysteem met een nieuwe grasmat.

Afgelopen seizoenen zijn veld 3 (2020) en het hoofdveld (2021) gerenoveerd. Nu de aanbesteding die door de gemeente Losser wederom is gedaan, is aannemersbedrijf Roelofs uit Lemelerveld vandaag officieel begonnen met het renoveren van veld 2.

De trainingen en/of wedstrijden die nu nog gepland stonden op veld 2 worden verplaatst naar een ander veld. Hierover zijn de trainers inmiddels ingelicht. Op trainingsveld 1 is door de woensdagmiddaggroep reeds belijning aangebracht.

Klik op “Renovatie veld 2” voor meer foto’s.

We hopen het nieuwe seizoen wederom met een mooie nieuwe grasmat te mogen starten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Sportclub Overdinkel.