Alle jongens en meisjes onder de 9 hebben woensdagavond deelgenomen aan de paasactiviteit van Sportclub Overdinkel, paaseieren zoeken.

De kinderen verzamelden zich bij het clubhuis waar de paashazen hun hebben opgehaald om de eieren te gaan zoeken.

Na het aftellen en een mond vol met chocolade eieren, was het tijd om op jacht te gaan naar het gouden en zilveren ei. Er was natuurlijk ook een prijs voor diegene die de meeste eieren kon vinden.

Aan de zijkant van het hoofdveld waren maar liefst 70 eieren verstopt, waaronder het felbegeerde gouden en zilveren ei. Voor de vinder van dat ei lag een mooie prijs te wachten.

Uiteindelijk na heel lang zoeken was Femke de vinder van dit gouden ei. Zij vond dit gouden ei verstopt in de bossen. Fleur vond het iets later op de rand van de sponsorborden het zilveren ei. Lexi was degene die de meeste eieren uiteindelijk vond. 6 stuks.

Na de prijsuitreiking werd er natuurlijk ook nog even een partijtje gevoetbald waar de paashazen ook meededen.

Uiteindelijk ging er natuurlijk niemand ging met lege handen naar huis, voor iedereen was er een grote snoepzak en handvol chocolade eieren.
We hopen dat de kinderen, in deze bijzondere tijd een fijne avond hebben gehad.

Voor alle foto’s van dit spectaculaire gebeuren verwijzen wij jullie naar onze website. Onder tabblad foto’s en dan Paaseieren zoeken 2021

Iedereen een heel fijn Pasen 2021,

Marjolein, Ramona, Jorieke en Jeske.