Dan ben je bij Sportclub Overdinkel aan het juiste adres!

Voetbal is de mooiste sport die er is en bij Sportclub Overdinkel vindt je alle ingrediënten om daar met volle teugen van te kunnen genieten. Sportclub Overdinkel beschikt over jeugd-, senioren-, en damesvoetbal.

Wij zoeken bij de allerjongste jeugd (klein veld) nog spelertjes die het leuk lijkt om te gaan voetballen.

Vanaf 4 jaar kan men al bij Sportclub Overdinkel terecht. Elke week wordt er op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 voor de kleinste jeugd een training gehouden. Dit is de geprezen groep, de Mini’s.

Op speelse wijze wordt er aan deze jonge kinderen de eerste beginselen van het voetballen bijgebracht door 2 enthousiaste trainers, Tim en Bjorn.
Wordt het te koud om nog op het veld te trainen dan trainen we gewoon in de sportzaal.

Daarnaast hebben we in de jongste categorie (6-10 jaar)  ook nog enkele meisjesteams die op het punt staan de competitie in te gaan.
Lijkt jou voetbal misschien ook leuk en wil je een keer meetrainen?  Jij bent natuurlijk ook van harte welkom! Je mag altijd een paar keer meetrainen om te kijken of je voetbal echt leuk vindt.

Ben je al iets ouder (8-10 jaar),dan kun je natuurlijk ook een paar keer meetrainen om te kijken of je voetbal leuk vind. We hebben diverse teams die in deze categorie uitkomen in de competitie.

Voor meer informatie of vragen kan men zich melden bij Danny Wijering, coördinator van de jongste jeugd.

Telefoonnummer is 06-10933669 of stuur een mail naar tc@sportcluboverdinkel.nl

Namens de Technische commissie,
Danny Wijering
Coördinator mini’s t/m JO-11.