Kantinecollega’s gezocht!

Een kan ranja voor het hele team, een tray koffie voor de toeschouwers aan de kant en een biertje om te drinken op de overwinning, of misschien wel om een nederlaag weer snel te vergeten.

Ook komend voetbalseizoen is de kantine van Sportclub Overdinkel weer het kloppend hart van ons sportpark. 6 dagen per week de kantine openen, is een enorme teamprestatie en daarvoor is er meer dan een elftal nodig.

Trots zijn we op de groep bekende gezichten die al weer klaar staan om de bar te bemannen.  Toch hebben zij nog flink wat versterking nodig om het hele voetbalseizoen een topprestatie te kunnen leveren. Wie helpt ons door i.p.v. thuis een paar keer bij Sportclub Overdinkel voor gastheer/-vrouw te komen spelen?

U wordt niet zoals de spelers wekelijks opgesteld, maar samen stemmen we de diensten af op uw agenda (met een paar keer per jaar zijn we al heel blij!). Wilt u liever geen kantinedienst draaien, maar wel ander vrijwilligerswerk doen voor onze club, dan horen we dat ook graag.

Bel met Sonja Kalter (06-20764845) of Evelien Dik (06-57244442), of mail naar secretaris@sportcluboverdinkel.nl en ondervindt dat het achter de bar net zo leuk is als voor de bar!