Zoals velen al weten gaan Niels Bouwhuis en Joeri Klein Robbehaar (speler 1e elftal) fietsen voor het goede doel ‘’Stichting GOAL’’ van L’Estaritit in Spanje naar Losser. Een aantal jaren geleden hebben beide heren de omgekeerde weg gefietst ter nagedachtenis van Niels zijn vader die op tragische wijze tijdens een fietstocht plotseling is komen te overlijden. De familie van Niels heeft erg veel steun gehad aan Vincent Scheur en zijn familie die tijdens deze tragische gebeurtenis gezamenlijk op vakantie waren.

Voor Niels en Joeri is nu de tijd aangebroken om iets terug te doen voor Vincent Schreur die de stichting GOAL heeft opgericht. De stichting GOAL doet regionaal veel voor mensen met een verstandelijke beperking en hulpbehoevende ouderen.

Vanuit de begeleiding en het 1e elftal vinden we dat wij dit niet onopgemerkt kunnen laten en daarom willen wij hieraan gezamenlijk ons steentje bijdragen. Dit doen wij door middel van de onderstaande actie:

• Bij elk gescoorde doelpunt van ons eigen team, betaalt elk lid van de technische staf €1,-
  • Bij elk gescoorde doelpunt van onze tegenstander, betaalt elke speler die deel uitmaakt van de wedstrijdselectie €1,-
  • Indien onze verdediging de nul houdt, betaalt elk lid van de technische staf €1,- extra.
  • Indien onze tegenstander de nul houdt, betaalt elke speler die deel uitmaakt van de wedstrijdselectie €1,- extra.

We zijn bovenstaande actie begonnen tijdens de thuis wedstrijd van 10 maart 2019 tegen KSV Vragender. Ondertussen zijn we 3 competitie wedstrijden verder en gaan we door tot het einde van het voetbalseizoen. Indien nacompetitie gehaald wordt gaan we uiteraard nog door met deze actie om ervoor te zorgen dat er nog wat extra geld ingezameld wordt.

1e selectie Sportclub Overdinkel