Helaas hebben we afgelopen seizoen niet goed kunnen afsluiten. Onder andere het elftallenfeest en Jagermeester toernooi zijn niet doorgegaan!

Om het voetbal weer op een leuke manier te starten organiseren we op 23 augustus een onderling toernooi voor de JO19 elftallen en alle seniorenelftallen.

Senioren van Sportclub Overdinkel die niet meer in een elftal zijn vertegenwoordigd mogen zich ook aanmelden en zijn van harte welkom. Aanvang van het toernooi is om 11.00 uur.

Graag z.s.m. aanmelden bij de leider/trainer of rechtstreeks mailen kan ook naar secretaris@sportcluboverdinkel.nl

Daarnaast is het mogelijk je als leider/trainer aan te melden, jullie mogen natuurlijk niet ontbreken voor de deskundigheid & gezelligheid!

Na het voetballen, omstreeks 14.00 uur, hopen we er met een Drive-In een gezellige middag van te maken. Ook voor de kinderen zal er een luchtkussen worden neergezet!

met vriendelijke sportgroet,
Sportclub Overdinkel