Zaterdag  18 december 2021 was het dan zover.

Dit jaar helaas geen traditionele Kerstmiddag, maar vanwege de coronamaatregelen een besloten kerstmiddag van Sportclub Overdinkel.

Helaas kon de kerstmiddag van 2020 niet doorgaan, en de echte laatste traditionele kerstmiddag van 2019 haalden we een ongekend record van 112 lijsten.

Als commissie zijn we dit jaar dan ook extra trots op onze lijstverkopers. Ondanks de coronamaatregelen hebben ze het voor mekaar gekregen om dit jaar 97 lijsten vol te krijgen! Hulde hiervoor, om dit, in deze tijd waar men elkaar weinig tegenkomt met elkaar en voor mekaar te krijgen.

Spreekstalmeester Gerhard kon helaas niet van de partij zijn waardoor Ruud de honneurs van Gerhard eenmalig overnam. Onder toeziend oog van een 30-tal lijstverkopers begon de trekking eerder dan normaal op de middag, en wel 13.00 uur. Door wederom een hoog aantal lijsten dan ook 19 rondes met 10 prijzen. Klik hier voor de complete uitslag van de trekking. Alle prijzen zijn inmiddels door de lijstverkopers rondgebracht en verdeeld.

Dan nu even het financiële gebeuren die we als vereniging samen hebben opgehaald.
De totale netto opbrengst van kerstmiddag 2021 is dit jaar € 2572,74. Een fantastisch bedrag!

Rest ons voor nu verder niks meer te zeggen dan bedankt allemaal voor jullie bijdrage en laten we hopen dat we volgend jaar weer “gewoon” de traditionele kerstmiddag kunnen houden. In een ontspannen en gezellige sfeer proostend op de aankomende kerst en het nieuwe jaar.

Wij wensen iedereen een supergoed, gezond en sportief 2022 en hopelijk tot zaterdag 17 december 2022!

‘Gebruik je gezonde verstand, let op elkaar, zorg voor elkaar’

Namens de Kerstcommissie,
Vincent en Ruud.