Morgen, 3 oktober zal het vernieuwde hoofdveld van Sportclub Overdinkel op sportpark ‘t Wilpelo officieel worden geopend.

Voorafgaand aan het competitieduel Sportclub Overdinkel – De Tubanters 1897 zal burgemeester Kroon en wethouder Nijhuis het veld officieel openen.

In de zomerperiode heeft veld 1 van Sportclub Overdinkel een complete metamorfose ondergaan.
Wekenlang is er in opdracht van de gemeente Losser hard gewerkt door aannemer Roelofs om het hoofdveld te voorzien van een nieuw drainagesysteem en de daarbij behorende nieuwe grasmat. Dit is in zeer goed overleg gecoördineerd en gerealiseerd met accommodatie beheerder Bennie Haamberg. Nogmaals dank aan jullie allen!

Het bestuur is zeer trots op het eindresultaat en nodigt dan ook een ieder uit om zondagmiddag vanaf +/- 14.00 uur bij de officiële opening van het hoofdveld aanwezig te zijn. Natuurlijk ervan uitgaande dat iedereen de coronaregels in acht neemt.

Wij wensen Tim en zijn mannen morgen veel succes bij de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen De Tubanters 1897.
Beide ploegen hebben de eerste competitiewedstrijd niet winnend kunnen afsluiten. Het belooft een mooie wedstrijd te worden.

We hopen jullie in grote getale morgen weer te mogen begroeten,

Tot morgen!
Bestuur Sportclub Overdinkel.