Het bestuur en de technische commissie van Sportclub Overdinkel zijn blij u te kunnen mededelen dat met ingang van het nieuwe seizoen Noël Spijker (52jr) de nieuwe trainer wordt van onze 1e selectie.

Noël is geen onbekende in de voetbalwereld en heeft al geruime tijd ervaring. Noël heeft diverse functies bekleedt bij clubs als BWO, ATC en LSV alvorens in 2014 hoofdtrainer te worden in Lonneker. Met 2 promoties in 4 jaar bracht hij LSV in 2018 naar de 3de klasse.

Vervolgens maakte Noël als trainer de overstap naar RSC Rossum waarmee hij in het eerste seizoen meteen promoveerde naar de derde klasse. Helaas deed daarna Corona zijn intrede.

Noël past erg goed binnen de profielschets die we i.s.m. diverse geledingen binnen de vereniging hebben opgesteld en we zijn er na een aantal zeer positieve gesprekken van overtuigd dat Noël onze man is voor komend seizoen en mogelijk ook voor de jaren daarna.

Binnenkort zal Noël zich uitgebreid aan ons voorstellen via onze website.

Noël, van harte welkom bij onze club en wij wensen jou heel veel succes met deze nieuwe uitdaging.

Bestuur en Technische Commissie Sportclub Overdinkel.