Nieuws

Vacature Schoonmaakster (-maker) Sportclub Overdinkel

31 januari 2024

Een voetbalvereniging die in het hart van het dorp staat, waarbij iedere week onze enthousiaste leden in teamverband voetballen, kan alleen goed functioneren dankzij de grote inzet en betrokkenheid van vele vrijwilligers.

Als voetbalvereniging kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken. Want hoe meer mensen zich inzetten voor een bepaalde activiteit, hoe lichter én leuker de taak. Natuurlijk weten we als vereniging dat niet iedereen wekelijks uren over heeft voor de voetbal. Zelfs met een paar uurtjes in de week kun je Sportclub Overdinkel al enorm helpen.

Heb jij wekelijks enkele uren tijd en wil jij je inzetten als vrijwilliger voor onze vereniging?

Dan zoeken wij jou!


Sportclub Overdinkel zoekt vanaf seizoen 2024-2025 een nieuwe schoonmaakster (maker. De werkzaamheden nemen enkele uren per week in beslag. Tijden gaan overleg, maar onze voorkeur gaat na 2 momenten in de week. Voor en na het weekend. (maandagmorgen en vrijdagmorgen)


Taken van een de schoonmaakster (maker):

De naam zegt het eigenlijk al, het schoonmaken en houden van de kleedruimtes en kantine van Sportclub Overdinkel. Iedere week willen we onze leden maar ook onze gasten verwelkomen in schone en frisse kleedruimtes en een nette kantine. De schoonmaakster

(maker) is wekelijks verantwoordelijk voor het schoonmaken en -houden van de kleedruimtes, kantine, keuken (uitgezonderd frituurgedeelte) en de toiletten.


Wat vragen en bieden wij:

  • Alle benodigde materialen t.b.v. de schoonmaakwerkzaamheden.
    • Je hebt ervaring met schoonmaken en hebt algemene kennis op het gebied van schoonmaak. Daarnaast kun je zelfstandig en efficiënt werken.
  • Flexibele werktijden en er verantwoordelijk voor zijn dat onze leden en gasten in een frisse omgeving hun sport kunnen beoefenen of hebben kunnen aanschouwen. • Voor de uitvoering van de bovengenoemde werkzaamheden is een vergoeding beschikbaar.

Lijkt het je leuk om onze vereniging te ondersteunen? Ben jij die enthousiasteling die fris en fruitig te werk gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Neem jij deze uitdaging aan?

Stuur een e-mail naar secretaris@sportcluboverdinkel.nl of neem contact op met Ruud Schoof tel. 06-15025478.

Wil je graag je steentje bijdragen, maar in tijd een beperkende factor zien. Ook dan komen we graag met je in contact om deeltijd mogelijkheden te bespreken!

Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere vacatures binnen Sportclub Overdinkel!


Vele handen maken namelijk licht werk!


 
Voorzitter Eric Nederlof heeft gisteren op de Algemene Vergadering bekend gemaakt per direct te stoppen als voorzitter van Sportclub… Meer >
 

Algemene ledenvergadering

12 november 2023
Op maandag 27 november vindt de algemene ledenvergadering plaats. De vergadering begint om 19.30u. De kantine zal vanaf 19.00u… Meer >
 
Tennisvereniging TCO biedt wederom een zomeruitdaging aan voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben… Meer >
 

Adres

Tweelenbeecke 12
7586 AZ Overdinkel
T 053-5381105

 
Terug naar boven