We ontkomen er niet aan….

Het bestuur had graag alle (kader) leden, sponsoren maar zeker de jubilarissen uit willen nodigen om samen te toasten op het nieuwe jaar. Vanwege de coronapandemie gaat dit gezellig samenzijn niet door.

De cijfers van de besmettingen met COVID- 19 zijn nog steeds veel te hoog. Het is ondenkbaar dat we onze gebruikelijke en druk bezochte nieuwjaarsreceptie onder deze omstandigheden kunnen organiseren.

Inmiddels heeft het bestuur alle jubilarissen van 2021 schriftelijk op de hoogte gebracht. In het aankomende jaar hopen we op gepaste wijze de jubilarissen alsnog in het zonnetje te zetten.

Het bestuur dankt alle vrijwilligers, sponsoren voor al hun inzet en wenst alle leden net als ieder ander jaar, maar nu met een hele andere lading, een hele fijne kerst en een bijzonder gezond, sportief nieuwjaar met hopelijk weer vele mooie voetbalmomenten en weinig beperkende regels.

Wij treffen elkaar na dit bijzondere jaar zonder twijfel ergens weer op ons mooie sportcomplex. Dan “toasten” we hopelijk weer op het normale leven.

Gebruik je gezonde verstand, let op elkaar, zorg voor elkaar’

Bestuur Sportclub Overdinkel.