Zaterdag 04 januari was er weer de traditionele nieuwjaarsreceptie bij Sportclub Overdinkel.

In een bomvolle kantine opent voorzitter Marco Hagmolen de nieuwjaarsreceptie door iedereen van harte welkom te heten en een gezond sportief en gelukkig 2020 toe te wensen.

In de Nieuwjaars speech geeft Marco aan dat het hoofdbestuur tevreden is over de ontwikkelingen van de vereniging.

2019 heeft Sportclub Overdinkel mooie ontwikkelingen meegemaakt zoals een investering in zonnepanelen, aanschaf van een nieuwe sproei installatie, goede samenwerking met de hockeyvereniging, meer vrijwilligers die opstaan en de club ondersteunen. Daarnaast is het van belang dat wij blijven binden en verbinden in een vereniging. Wij zijn daarmee op de goede weg.

Sportclub Overdinkel moet de kansen pakken die er liggen en de onmogelijkheden ombuigen naar mogelijkheden, dat is een on-going proces, aldus de preses.

Op voetbalgebied gaan we dit seizoen weer voor nacompetitie met ons 1ste elftal. We moeten verder investeren in onze jeugd, maar ook zullen we onze normen en waarden aanscherpen.

Traditioneel deze middag zijn de  jaarlijkse jubilarissen gehuldigd. Dit jaar maar liefst 26 jubilarissen. Helaas door enkele afzeggingen hebben we 15 jubilarissen kunnen huldigen.
Speciale aandacht was er voor Jacob Schepers met zijn 75 jarig lidmaatschap. Daarnaast natuurlijk ook Johan Bouwma en Jan Hesselink met hun 70 jarig lidmaatschap.
Wij zijn trots op onze leden, wij merken een enorme loyaliteit en samenhang.

Daarnaast werd ook een lid speciaal in het zonnetje gezet.
Compleet verrast werd Joop van der Linden gehuldigd als lid van verdienste. Joop heeft 35 jaar de trainingen verzorgd voor veteranen, verder is Joop ook al jaren lid van de seniorenploeg. Wat Joop verder in het verleden allemaal heeft gedaan voor Sportclub Overdinkel is teveel om zo op te noemen.

Op naar een mooi sportief 2020,
Bestuur Sportclub Overdinkel.

(Foto’s van dit gebeuren staan onder het tabblad foto’s op onze site. )

25 jaar:
Annemarie Haamberg, Koen Kraesgenberg, Joeri Klein Robbenhaar, Jeske Schoof-Visser, Christian Reimerink. Afwezig: Debbie Boers en Peter van de Heide.
40 jaar:
Remco Visser, Vincent Maas, Anja Scheffer, Demie Kalter. Afwezig: Patrick Visschedijk, Marc Elshoff en Joop Moes.
50 jaar:
Sjonnie Visschedijk, Melis Wiegmink, Jaap Konter, Mieke Röring-Metternich. Afwezig: Willie Nagengast, Johan Herik en Johan olde Hanter.
60 jaar:
Afwezig: Benno Morshuis en Gerrit Jeurink.
70 jaar:
Johan Bouwma. Afwezig: Jan Hesselink.
75 jaar:
Jacob Schepers.