Beste sportvrienden, welkom op onze nieuwe website.

Onze nieuwe site is in de lucht. Het heeft even op zich laten wachten maar het resultaat liegt er niet om. Onze doelstelling is om een representatieve, actuele maar ook flitsende website te maken.

Mijn complimenten aan onze mediagroep en aan Anyflex die Sportclub Overdinkel heeft geholpen met het bouwen van deze website. Maar een website actueel  en flitsend te maken is één maar actueel en flitsend te houden is twee. Wij zijn vaak afhankelijk van uw input. Dus beste sportvrienden, alle nieuwtjes en wetenswaardigheden stuur uw input naar: webmaster@sportcluboverdinkel.nl

Wij kunnen niet alles plaatsen i.v.m. de nieuwe privacywetgeving maar wel veel. Het zou erg leuk zijn dat je wetenswaardigheden of bijzonderheden over elftallen of Sportclub Overdinkel met de webmasters deelt.

Als bestuur wensen wij u veel plezier met surfen op onze website. Alle op en aanmerkingen om de website te verbeteren horen wij graag. Deze zijn in te vullen onder het kopje ‘’feedback’’.

“We groeien niet als dingen gemakkelijk zijn. We groeien als we uitdagingen aangaan. Ga ervoor!”