Vanaf deze week is de webshop voor onze leden online en te bereiken via onze website. Zie hiervoor het icoontje op onze homepage.

Wat is de Ledenshop?

De Ledenshop is een online tool speciaal ontwikkeld voor de leden van Sportclub Overdinkel.
De shop biedt jou als lid van Sportclub Overdinkel de mogelijkheid items uit de clubcollectie aan te schaffen en daarmee je club financieel te ondersteunen!

De Ledenshop is een initiatief van teamwear specialist Deventrade BV, die onder andere de merken Hummel, Stanno, Derbystar en Reece Australia voert, waar Sportclub Overdinkel en Golbach Sport mee samenwerkt. De shop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die Sportclub Overdinkel met de kledingleverancier en Golbach Sport heeft.

Hoe werkt de Ledenshop?

De ledenshop biedt jou als lid van Sportclub Overdinkel de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen. Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die specifiek door voor Sportclub Overdinkel geselecteerd zijn. Een wedstrijdshirt dien je normaal niet te bestellen aangezien dit via Sportclub Overdinkel zelf loopt.

Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’. Standaard bij het bestellen van de artikelen krijgt u een korting van 10%.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor Sportclub Overdinkel. Iedere bestelling draagt bij aan de sponsorbijdrage die Sportclub Overdinkel van de kledingsponsor ontvangt.
Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor Sportclub Overdinkel!

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel Golbach Sport als Sportclub Overdinkel en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Levering van je bestelling vindt plaats via Golbach Sport. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij Golbach Sport ophalen.

En een bijkomend voordeel is, er worden geen verzendkosten voor gerekend!
Na de levering van je artikelen wordt de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd door Golbach Sport.