Beste sportvrienden & vriendinnen,

Óók wij, Sportclub Overdinkel doen dit jaar mee aan de Grote Clubactie.
Wat houdt dat in?

Vanaf de start van de actie gaan de leden van deelnemende verenigingen aan de slag om zoveel mogelijk loten voor hun club te verkopen.

Een lot kost €3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar de club.
De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het JAC ( Jeugd Activiteiten Commissie ) Zij zullen van dit geld leuke activiteiten voor de jeugd organiseren.

Verkoop jij 3 loten of meer? Dan krijg jij een leuke attentie! Uiteraard hopen we dat alle jeugdleden zoveel mogelijk loten verkopen zodat we ook zoveel mogelijk activiteiten daarna voor jullie kunnen organiseren!

De actie start aanstaande zaterdag 24 september, de boekjes moeten 12 november weer ingeleverd worden bij de trainers.

Hoe het verkopen precies werkt? Zie => Zo werkt het verkoopboekje of ga naar de website https://www.clubactie.nl/

Succes allen 💪🏻 op naar een mooie opbrengst voor het JAC.

Met vriendelijke groet,
Jeugd Activiteiten Commissie van Sportclub Overdinkel