Na 2 coronajaren niet onze jubilarissen te kunnen huldigen was het zondag 19 juni eindelijk zover.

In een bomvolle kantine opent aankomend voorzitter Eric Nederlof de huldigingen door iedereen van harte welkom te heten bij deze bomvolle receptie.

Over 2021 en 2022 hebben we maar liefst 40 jubilarissen. Helaas konden enkelen niet aanwezig zijn. Totaal werden deze ochtend 33 personen gehuldigd. De overige jubilarissen zullen op een later tijdstip alsnog gehuldigd worden. Omdat Marco Hagmolen in 2021 nog voorzitter was, nam hij deze jubilarissen voor zijn rekening, aantredend voorzitter Eric Nederlof nam 2022 onder zijn hoede.

Speciale aandacht was er voor Hans Plageman en Frans Scheffer met hun 70 jarig lidmaatschap. Iets om trots op te zijn!

Daarnaast werd aftredend voorzitter Marco Hagmolen in het zonnetje gezet en bedankt voor de afgelopen 10 jaar als voorzitter. Klik hier voor alle foto’s

Wij zijn trots op onze leden, wij merken een enorme loyaliteit en samenhang.

Op naar een mooi sportief 2022-2023,

Bestuur Sportclub Overdinkel.

25 jaar:
Marieke Visschedijk, Stephan Verbeek, Sander Werger, Rosemarie olde Benneker, Wim Smith, Jos Hijkoop, Damy Verbeek, Bert Meijer, Paul Ottens, Aron Hassing en Hans Smoors. Afwezig: Remco Nordkamp, Kim Karperien – Tiehuis, Brian Ekkels, Aart-jan Beltman en Petra Masselink.

40 jaar:
Aart van de Grijp, Hilbert van Gils, Gerhard ten Veen, Vincent Egberink, Paulo Cossu en Jolanda Nordkamp.

50 jaar:
Annet Eertman, Bets Visser, Hans olde Bolhaar, Hans Werger, Henri Herkink, Herwi Gerritzen, Jan Nijland, Jonnie Nordkamp, Rene Koller en Henri Hassing. Afwezig: Harrie Nijland en Jose Wolters.

60 jaar:
Benno Morshuis, Herman Metternich en Jan olde Hanter.

70 jaar:
Hans Plageman, Frans Scheffer. Afwezig: Henk Visser.