Zonovergoten toernooi Sportclub Overdinkel

Twee dagen van zon en hoge temperaturen met een verkoelende wind maakten het jaarlijkse jeugdtoernooi weer tot een doorslaand succes.

Alle teams die zich hadden opgegeven kwamen ook opdagen waarmee een zevende succesvolle editie van het jeugdtoernooi van Sportclub Overdinkel niets meer in de weg stond.

Dankzij de sponsoren Easy Drain en het Rood Zwarte Hart van Sportclub Overdinkel konden alle deelnemers kosteloos voorzien worden van een natje en droogje zodat ook de sportieve innerlijke mens niets tekortkwam.

De prijzen op de zaterdag gingen naar de volgende clubs:

JO11

1. Sportclub Overdinkel
  2. Rigtersbleek
  3. Sportlust Glanerbrug

JO13

1          Achilles / EMOS
2          KOSC
3          Losser
4          AJC ‘96

JO15

1. Sportclub Overdinkel
  2. BSC Unisson
  3. Sparta Enschede
  4. Sportlust Glanerbrug

Op zondag gingen de prijzen naar de volgende teams:

JO17

1          Sportclub Overdinkel
2          Sportlust Glanerbrug
3          SV Delden

JO19

1          KVV Losser
2          De Esch
3          Haaksbergen

De winnaar van het JO19 toernooi, KVV Losser, sleepte daarmee ook de Harry Alink wisseltrofee in de wacht.

Dank aan alle scheidsrechters en talloze vrijwilligers die het toernooi wederom tot een succes maakten.