Helaas vanwege gezondheidsklachten kon Jan Hesselink afgelopen nieuwjaarsreceptie niet aanwezig zijn.
Gisterenavond hebben we Jan thuis in het zonnetje gezet en de bijhorende versierselen voor dit heugelijke feit aangeboden.

Jan heeft veel voor het voetbal van (Sportclub) Overdinkel betekent. Hij heeft net als vele anderen vorm gegeven aan het huidige voetbal.
Bijnaam van Jan waren Mister OSV en Ernst Huberti, dit laatste omdat Jan veel feiten wist , Huberti was een Duitse Sportschau verslaggever.

Vele jaren bestuurslid waarvan meer dan 25 jaar secretaris. Daarnaast heeft Jan in een moeilijke periode van het toenmalige OSV’31 het voorzitterschap nog enkele jaren op zich genomen.Verder zorgde Jan jarenlang dat er kaartavonden waren op vrijdagavond bij de club.

Jan was een meester in de wedstrijdformulieren invullen en nam het ook niet zo nauw met schorsingen als secretaris en wedstrijd leider. Jan probeerde daarnaast altijd de scheidsrechter te beïnvloeden op een hem kenmerkende manier ( beetje slijmen , begrip tonen etc. ) Was derhalve niet gelukkig als collega bestuursleden de scheidsrechter na afloop van een wedstrijd afvielen en hem onbenullig fluiten voor wierpen. Ook kenmerkend was Jan zijn notitieblokje. Mocht Jan interessante informatie horen binnen de vereniging en hij wilde dit later bespreken binnen het bestuur schreef hij dit altijd op aan de binnenkant van zijn pakje vloei.

Binnen de voetbalvereniging/wereld heeft Jan dan ook alle mogelijke onderscheidingen ontvangen.
Jan is erelid van onze vereniging, lid van verdienste van onze vereniging en bondsridder van de KNVB.

Jan is ook Koninklijk onderscheiden voor al zijn vrijwilligerswerk in Overdinkel en heeft afgelopen jaar ook de Pauselijke onderscheiding “Pro Ecclesia et Pontifice” mogen ontvangen.

Jan, bedankt voor je tomeloze inzet en bedankt dat we jouw in het zonnetje mochten zetten.
We hopen als de gezondheid het weer toelaat je snel weer op onze velden te mogen begroeten!

Bestuur Sportclub Overdinkel .