Na het grote succes van laatste 5 edities organiseert Sportclub Overdinkel wederom het Jagermeestertoernooi. Het toernooi zal dit jaar gehouden worden op zondag 23 juni 2019. Dit is later dan men gewend is (normaliter 2e zondag van juni), maar er zal dit jaar rekening gehouden moeten worden met het pinksterweekend en met vaderdag. Net als afgelopen jaren kunnen er maximaal 16 senioren teams, 8 damesteams en 8 veteranenteams meedoen.

De inschrijving is inmiddels gestart en de eerste teams hebben zich weer aangemeld. Men kan zich dus weer inschrijven! Wees er op tijd bij want vol = vol.

• Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 50,-.
  • Het team dient minimaal te bestaan uit 5 veldspelers en een keeper.
  • Het ontbijt staat zondagmorgen klaar in de kantine van Sportclub Overdinkel om 9.30.
  • Tijdens het ontbijt zal de loting plaatsvinden en worden de wedstrijdboekjes uitgedeeld.
  • Elk team krijgt daarnaast van de organisatie ook een aantal consumpties aangeboden.
  • Aanvang van het toernooi is om 10:15 uur.
  • De wedstrijden zullen +/- 15 minuten duren, en er gelden zaalvoetbalregels.
  • Sportiviteit en gezelligheid staan natuurlijk voorop tijdens dit toernooi.

We verwachten dat de finale tegen 14:00 uur gespeeld zal worden waarna het voetbaltoernooi overvloeit naar onze (feestelijke) middagactiviteit, DE JAGERPARTY, waarbij gezelligheid voorop staat. Tijdens dit gebeuren zal er ook een DJ aanwezig zijn en zal er een artiest zijn opwachting maken

Hiervoor is iedereen, of je meespeelt of niet, van harte uitgenodigd!