De inschrijving voor The Battle 6 is geopend!

The Battle
The Battle is inmiddels een begrip geworden bij Sportclub Overdinkel. Al 5 jaar lang zit de kantine eind november bomvol. Elk jaar strijden er tussen de 15 en 18 teams voor de felbegeerde wisselbeker, maar vooral voor de roem om een jaar lang dé voetbalkenner van Overdinkel te mogen zijn.

Vaste succesformule
The Battle bestaat uit een vaste succesformule die elk jaar weer op creatieve manier een eigen invulling krijgt. In totaal zijn er 6 vragenrondes met een eigen onderwerp, zoals ‘De Eredivisie’, ‘WK’s en EK’s’, ‘Culthelden’ en ‘De Twentse velden’. Er zitten makkelijke vragen bij, maar ook echte breinbrekers. Na de tweede en vierde ronde is er een bierronde. Bij deze ronde zijn geen punten te verdienen, maar flesjes bier. Elk team krijgt 24 plaatjes afgebeeld, waarbij het juiste antwoord gezocht moet worden. De winnaar krijgt het aantal goede antwoorden in flesjes bier. Enkele bekende bierrondes van de afgelopen jaren: Panini-plaatjes, clublogo’s, bijnamen en voetbalshirts.

Winnaars The Battle
In 2014 ging team Pikorre er met de eerste titel van The Battle vandoor. Het jaar erop nam team ‘Boers, Zweet en tranen’ de titel over. In 2016, 2017 en 2018 bleek team Morbide Obesitas de grootste voetbalkenner van Overdinkel. Gaan zij nu voor de vierde keer ervan door met de wisselbeker, wordt het een oud-winnaar of zal zich een nieuw team voegen bij deze erelijst?

Opgeven voor The Battle 6
Dit jaar wordt de Battle gehouden op 22 november. De kantine is geopend vanaf 19:00 uur. Om 19:30 uur starten de vragenrondes. Teams van 2 tot 8 personen (leden en niet-leden) kunnen ook dit jaar weer strijden om de titel.

Schrijf je nu in bij Koen Kraesgenberg, Dennis Stoffels en nieuw in ons team Maarten Hijkoop.