Beste voetbalvrienden/ voetbalvriendinnen,

Na het grote succes van de afgelopen 6 jaar organiseert Sportclub Overdinkel wederom het Jagermeestertoernooi.
De 7de Editie van het Jagermeestertoernooi zal dit jaar gehouden worden op zondag 21 juni 2020.
Net als afgelopen jaren kunnen er maximaal 20 senioren teams, 10 damesteams en 10 veteranenteams meedoen.
De inschrijving is inmiddels gestart en de eerste teams hebben zich weer aangemeld. Men kan zich dus weer inschrijven! Wees er op tijd bij want VOL = VOL.
Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 50,- en dient na aanmelding via dit emailadres z.s.m. overgemaakt te worden.
Na betaling ben je als team officieel ingeschreven.

De loting zal een paar dagen ervoor plaatsvinden en is te volgen via onze Facebooksite: https://www.facebook.com/scoverdinkel/
Volg onze facebooksite om dit in de gaten te houden! Dit d.m.v. van “vind ik leuk” te klikken op onze facebooksite.

Op zondagmorgen kan elk team bij het wedstrijdsecretariaat de wedstrijdboekjes ophalen.
Het ontbijt staat zondagmorgen klaar in de kantine van Sportclub Overdinkel om 9.30.
Daarnaast krijgt elk team van de organisatie ook een aantal consumpties aangeboden.

Aanvang van het toernooi is om 10:15 uur.
Een team dient minimaal te bestaan uit 5 veldspelers en een keeper.
De wedstrijden zullen +/- 15 minuten duren, en er gelden zaalvoetbalregels.

Sportiviteit en gezelligheid staan natuurlijk voorop tijdens dit toernooi.
We verwachten dat de finale tegen 14:00 uur gespeeld zal worden waarna het voetbaltoernooi overvloeit naar onze (feestelijke) middagactiviteit, waarbij gezelligheid voorop staat.
Tijdens deze middag zal er ook een DJ aanwezig zijn.
Daarnaast zal of zullen er 1 of meer artiest(en) band hun opwachting maken.

Hiervoor is iedereen, of je meespeelt of niet, van harte uitgenodigd!
Voor meer informatie en berichten over het toernooi kijk op:

Wil jij met je sportvrienden een team vormen en inschrijven voor dit toernooi?

Stuur dan een mail naar: jagermeestertoernooi@sportcluboverdinkel.nl.
Mocht je nog meer mensen weten die een team willen vormen? Stuur gerust de mail door.
En mocht je nog vragen hebben? Stuur ons gerust een email.
Hopelijk mogen wij jullie in grote getale begroeten op zondag 21 Juni!

Met vriendelijke groet,
De Jagermeester toernooicommissie.