Geachte sportvrienden,

Na een succesvolle editie in 2019 organiseert Sportclub Overdinkel wederom een jeugdtoernooi. Dit keer voor de leeftijdsgroepen, JO10, JO11, JO12, JO13, J015, M015 Meisjes.
Een groep enthousiaste jonge leden van Sportclub Overdinkel gaan het jeugdtoernooi organiseren. Hulde hiervoor!

Het toernooi zal worden gespeeld op zaterdag 6 juni 2020 op de velden van ons mooie sportcomplex in Overdinkel.

Om het toernooi voor een zo breed mogelijke groep aantrekkelijk te maken, zullen we het toernooi voor deze leeftijdsgroepen verdelen in diverse klassen. U kunt op het inschrijfformulier aangeven op welk niveau/ niveaus uw team(s) spelen. Het toernooi zal boven alles in het teken staan van spelplezier en sportiviteit.

Ook zorgen wij ervoor dat ieder team voorzien wordt van een hapje en een drankje tijdens de pauze.
Aanmelden kan door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en te retourneren aan de afzender van het inschrijfformulier..

Wij hopen eigen elftallen maar ook elftallen van andere verenigingen op zaterdag 6 Juni 2020 te mogen ontvangen!
Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u zo snel mogelijk aan te melden want VOL=VOL.

U kunt het inschrijfformulier hier downloaden.

Met sportieve groet,
Toernooicommissie Sportclub Overdinkel